Houdt u van een zonnige vakantie?

Dan bent u in de Alentejo aan het goede adres. De zandstranden van deze regio liggen aan de Atlantische Oceaan, in het natuurpark „Parcque Natural do Sudoeste Alentejano‟. Hier treft u ruwe kliffen, maar ook kleine badplaatsjes met azuurblauwe baaien. Ideaal voor de rustzoeker die niet houdt van overvolle stranden. Hier kunt u genieten van een frisse duik, een heerlijke maaltijd en de ontspannen sfeer.

Bent u een natuurliefhebber?

Dan kunt u prachtige wandelingen maken in de heuvels en over de vlakten van de Alentejo. Wij hebben ruim voldoende suggesties voor mooie routes.

Gaat u voor actie?

Als mountainbiker kunt u hier uw hart ophalen. De Alentejo is zeer geschikt voor mountainbiken. De omgeving herbergt een rijke variatie aan landschappen; van gebergte, heuvels tot vlaktes. De heuvels zijn bebost met kurk-eiken, eucalyptus-, olijf- of dennenbomen, de vlaktes met laag struikgewas of rijstvelden. De routes variëren van eenvoudig tot stevig, doorgaans over zandwegen door heuvelachtig gebied. Mountainbikes zijn te huur in het stadje Vila Nova de Milfontes, dat op 3 kilometer afstand ligt van ons appartement. Voor de echte actievelingen bevindt zich hier ook een surfschool.

Is cultuur snuiven helemaal uw ding?

De omgeving waarin ons appartement zich bevindt is zeer geschikt voor het bezoeken van cultuur-historisch interessante stadjes en authentieke dorpjes. Uitstapjes naar de havenstad Sines, het rustige visserdorpje Porto Covo en steden als Mertola en Evora zeer de moeite waard. Liefhebbers van stedentrips kunnen zich in deze regio goed amuseren. Toeren met de auto is tevens een uitstekende manier om de omliggende bezienswaardigheden te verkennen. We hebben goede ervaringen met een autoverhuurbedrijf en kunnen desgewenst een offerte voor u opvragen.

Zoekt u rust aan huis?

Dan hoeft u helemaal niet op pad. U kunt ook gewoon heerlijk ontspannen in ons rustig gelegen appartement, op de diverse bijbehorende terrassen en in de tuin!

Wanneer mogen wij u verwelkomen?………….